Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
德玛西亚 Glory belongs to TaiShan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dongyue is nu in balbezit. Dongyue probeert naar een medespeler te passen. Daar is Youhua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiabao onderschept slim de pass. Jiabao schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Shaozu geeft een hoge lob. Chongming kan de bal niet met de borst controleren. Xiaochuan probeert naar een medespeler te passen. Shun heeft problemen om de bal te vangen. Shun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - Glory belongs to TaiShan 0:1

36e minuut.
Xiaochuan rent richting de bal. Shun is nu in balbezit. Xiaochuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaochuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - Glory belongs to TaiShan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 65%, Glory belongs to TaiShan 35%.
德玛西亚 - Glory belongs to TaiShan 0:2

54e minuut.
Chongming verovert de bal door een tackle van achteren. Chongming speelt de bal door. Xiaohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu verovert de bal door een tackle van achteren. Deyu draait met de bal, schiet en ... Yibo bokst de bal weg.

63e minuut.
Zhushan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhushan probeert naar een medespeler te passen. Xiaohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiabao onderschept slim de pass. Jiabao draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dongyue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chongwen heeft problemen om de bal te vangen. Chongwen speelt de bal door. Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Shaozu onderschept slim de pass. Shaozu probeert naar een medespeler te passen. Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun schiet op doel. Keqin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Shun is nu in balbezit. Haili onderschept slim de pass. Xiaochuan onderschept slim de pass. Xiaochuan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 61%, Glory belongs to TaiShan 39%.
德玛西亚 - Glory belongs to TaiShan 0:2