Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少林足球队 成都蓉城
Normal Tactiek 413
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.1
zwak Schieten goed
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Mingyue trapt de bal weg. Shiqiang kopt de bal weg. Daar is Guangliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Likai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yichen met een snelle inworp. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bingyun draait met de bal, schiet en ... Wanke controleert de bal met de borst. Anjing is nu in balbezit. Bingyun onderschept slim de pass. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Tangzhen geeft de bal voor. Shaogong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shuaicai rent richting de bal. Bingyun onderschept slim de pass. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 61%, 成都蓉城 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
少林足球队 - 成都蓉城 0:0

47e minuut.
Xiansheng trapt de bal weg van het doel. Yunrui kan de bal niet met de borst controleren. Jiechi begaat een overtreding. Jiechi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mingyue met een harde bal richting middenveld. Guangliang kopt de bal weg. Yunrui probeert naar een medespeler te passen. Bingyun probeert de bal aan de voet te houden. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. Mingyue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yansheng onderschept slim de pass. Yansheng geeft een hoge lob. Daar is Bingyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingyun draait met de bal, schiet en ... Mingyue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 成都蓉城 0:1

87e minuut.
Yunrui passt de bal met de wreef. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui rent richting de bal. Yunrui schiet op doel. Shaogong probeert de bal aan de voet te houden. Mingyue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 71%, 成都蓉城 29%.
少林足球队 - 成都蓉城 0:1