Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
绵阳米粉 FC陕西国力
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten hopeloos
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Wenmao rent richting de bal. Wenmao speelt de bal door. Daar is Chen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - FC陕西国力 0:1

7e minuut.
Qingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingxiang passt de bal met de wreef. Xinglong rent richting de bal. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Enmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enmu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lilai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quande met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wentao kopt de bal weg. Xinglong rent richting de bal. Chuanlin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chuanlin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Qingxiang kopt de bal weg. Wenmao rent richting de bal. Huiliang verovert de bal door een tackle van achteren. Xinglong rent richting de bal. Xinglong schiet op doel. De bal raakt de paal. Xianglong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
绵阳米粉 - FC陕西国力 1:1

37e minuut.
Lilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilai passt de bal zonder na te denken. Huiliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hainan is nu in balbezit. Xinglong is nu in balbezit. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - FC陕西国力 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 53%, FC陕西国力 47%.
绵阳米粉 - FC陕西国力 2:1

55e minuut.
Wentao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wentao passt de bal met de wreef. Taosheng is nu in balbezit. Quande onderschept slim de pass. Quande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Enmu is nu in balbezit. Quande probeert naar een medespeler te passen. Chen rent richting de bal. Chen haalt uit met een fantastische trap. Yunwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
绵阳米粉 - FC陕西国力 2:2

77e minuut.
Zhide is nu in balbezit. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande passt de bal met de wreef. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Xin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wentao onderschept slim de pass. Wentao probeert naar een medespeler te passen. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 49%, FC陕西国力 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
绵阳米粉 - FC陕西国力 2:2