Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
八八队 德玛西亚
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Zhushan passt de bal in één keer door. Xiaofei probeert de bal aan de voet te houden. Deyu is nu in balbezit. Deyu haalt uit met een fantastische trap. Yunshi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
八八队 - 德玛西亚 0:1

11e minuut.
Jinhei is nu in balbezit. Menglong is nu in balbezit. Jinhei verovert de bal door een tackle van achteren. Xiangzhan is nu in balbezit. Xiangzhan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jinhei verovert de bal door een tackle van achteren. Jinhei passt de bal in één keer door. Xiangzhan rent richting de bal. Xiangzhan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Yingbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingbin speelt de bal door. Xingguo rent richting de bal. Jiabao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiabao haalt uit met een fantastische trap. Yunshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
八八队 - 德玛西亚 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 八八队 50%, 德玛西亚 50%.
八八队 - 德玛西亚 0:2

61e minuut.
Taihao geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shanghai met een snelle inworp. Jinhei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinhei geeft een lange en hoge pass. Keqin bokst de bal weg.

67e minuut.
Xiangzhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangzhan draait met de bal, schiet en ... Juncheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yutong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keqin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Yun is nu in balbezit. Yun speelt de bal door. Zhushan is nu in balbezit. Jinhei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinhei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Yingbin met de inworp. Daliang is nu in balbezit. Deyu onderschept slim de pass. Deyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Yunshi met een harde bal richting middenveld. Yutong is nu in balbezit. Yutong met een sublieme pass. Xiangzhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangzhan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daliang geeft een lange en hoge pass. Xiaofei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaofei probeert naar een medespeler te passen. Yutong is nu in balbezit. Yutong haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 八八队 45%, 德玛西亚 55%.
八八队 - 德玛西亚 0:2