Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glory belongs to TaiShan 黄昏的旅团
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Xiaohu de bal. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiaohu. Xuande raakt geblesseerd tijdens het duel. Xinlong komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory belongs to TaiShan - 黄昏的旅团 0:1

12e minuut.
Dongyue rent richting de bal. Dongyue passt de bal in één keer door. Chongwen probeert naar een medespeler te passen. Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun draait met de bal, schiet en ... Ning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Beishan probeert naar een medespeler te passen. Su rent richting de bal. Xinlong onderschept slim de pass. Xuande rent richting de bal. Xuande draait met de bal, schiet en ... Yibo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hongyun probeert naar een medespeler te passen. Yunpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bike bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunpeng onderschept slim de pass. Yunpeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glory belongs to TaiShan 48%, 黄昏的旅团 52%.
Glory belongs to TaiShan - 黄昏的旅团 0:1

75e minuut.
Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Lianhua de bal. Xinlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinlong schiet op doel. Yibo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hongyun krijgt een gele kaart. Shun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yunpeng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glory belongs to TaiShan 56%, 黄昏的旅团 44%.
Glory belongs to TaiShan - 黄昏的旅团 0:1