Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
黄昏的旅团 绵阳米粉
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 25.5
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Deshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshan speelt de bal door. Zhenguo is nu in balbezit. Damin onderschept slim de pass. Damin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Huiliang verovert de bal door een tackle van achteren. Huiliang geeft een hoge lob. Zhenguo bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinglong verovert de bal door een tackle van achteren. Xinglong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Damin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huiliang is nu in balbezit. Huiliang geeft een lange en hoge pass. Qingxiang is nu in balbezit. Qingxiang geeft een hoge lob. Ning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hainan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
黄昏的旅团 - 绵阳米粉 0:1

29e minuut.
Damin geeft de bal voor. Daar is Bike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hainan zijn tegenspeler op de grond. Hainan krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Damin is nu in balbezit. Damin met een sublieme pass. Hainan is nu in balbezit. Xinglong rent richting de bal. Xinglong draait met de bal, schiet en ... Ning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Qingxiang rent richting de bal. Qingxiang passt de bal met de wreef. Xinglong is nu in balbezit. Xinglong haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hainan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Huiqiao kopt de bal weg. Enmu heeft problemen om de bal te vangen. Enmu geeft een lange en hoge pass. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 黄昏的旅团 63%, 绵阳米粉 37%.
黄昏的旅团 - 绵阳米粉 0:1

64e minuut.
Enmu geeft een lange en hoge pass. Qingxiang rent richting de bal. Qingxiang probeert naar een medespeler te passen. Hainan rent richting de bal. Hainan haalt uit met een fantastische trap. Ning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Haichuan probeert naar een medespeler te passen. Deshan is nu in balbezit. Deshan probeert naar een medespeler te passen. Xuande is nu in balbezit. Xuande schiet op doel. Yunwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Enmu kopt de bal weg. Huiqiao is nu in balbezit. Huiliang is nu in balbezit. Huiqiao verovert de bal door een tackle van achteren. Huiqiao haalt uit met een fantastische trap. Yunwen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
黄昏的旅团 - 绵阳米粉 1:1

82e minuut.
Beishan geeft een hoge lob. Anrui rent richting de bal. Met opzet legt Enmu zijn tegenspeler op de grond. Enmu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Beishan is nu in balbezit. Beishan speelt de bal door. Huiliang is nu in balbezit. Huiqiao onderschept slim de pass. Huiqiao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 黄昏的旅团 44%, 绵阳米粉 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
黄昏的旅团 - 绵阳米粉 1:1