Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
成都蓉城 德玛西亚
413 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 16.4
goed Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Huijin geeft de bal voor. Yunrui is nu in balbezit. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun schiet op doel. Keqin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 德玛西亚 1:0

8e minuut.
Chongming geeft een lange en hoge pass. Bingyun probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chongming. Chongming krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tangzhen rent richting de bal. Deyu verovert de bal door een tackle van achteren. Yansheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yansheng krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Likai met een harde bal richting middenveld. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chongming zijn tegenspeler op de grond. Chongming krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Tangzhen passt de bal met de wreef. Yansheng rent richting de bal. Yansheng passt de bal zonder na te denken. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yingbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingbin met een sublieme pass. Daar is Guangliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiabao is nu in balbezit. Jiabao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 41%, 德玛西亚 59%.
成都蓉城 - 德玛西亚 1:0

73e minuut.
Zhitao geeft een lange en hoge pass. Taihao heeft problemen om de bal te vangen. Xiaojie geeft de bal voor. Bingyun rent richting de bal. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 德玛西亚 2:0

75e minuut.
Xiaojie speelt de bal door. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui rent richting de bal. Bingyun rent richting de bal. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zhushan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui rent richting de bal. Zhushan rent richting de bal. Yunrui onderschept slim de pass. Yunrui haalt uit met een fantastische trap. Keqin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 德玛西亚 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 20%, 德玛西亚 80%.
成都蓉城 - 德玛西亚 3:0