Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
八八队 少林足球队
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Yuntai rent richting de bal. Yuntai geeft de bal voor. Yichen kopt de bal weg. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Yuntai is nu in balbezit. Xiaofei verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaofei probeert naar een medespeler te passen. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong passt de bal in één keer door. Paal!

13e minuut.
Shanghai met een snelle inworp. Jinhei rent richting de bal. Jinhei speelt de bal door. Yutong is nu in balbezit. Yutong schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daliang is nu in balbezit. Yichen verovert de bal door een tackle van achteren. Yichen geeft de bal voor. Chongyi controleert de bal met de borst. Yunshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Chongyi de bal. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Yichen verovert de bal door een tackle van achteren. Yichen geeft een hoge lob. Xingguo rent richting de bal. Feiyue onderschept slim de pass. Feiyue schiet op doel. Yunshi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 八八队 46%, 少林足球队 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
八八队 - 少林足球队 0:0

50e minuut.
Yanwu kopt de bal weg. Tianxiang rent richting de bal. Tianxiang passt de bal met de wreef. Xiangzhan is nu in balbezit. Xiangzhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Wanke de bal. Xiangzhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiechi probeert naar een medespeler te passen. Xiangzhan rent richting de bal. Xiangzhan draait met de bal, schiet en ... Chunyan bokst de bal weg.

84e minuut.
Jiechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaofei onderschept slim de pass. Xiaofei met een sublieme pass. Xiangzhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangzhan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 八八队 43%, 少林足球队 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
八八队 - 少林足球队 0:0