Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC陕西国力 Glory belongs to TaiShan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.3
hopeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Dongyue onderschept slim de pass. Xiaochuan rent richting de bal. Xiaochuan passt de bal met de wreef. Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chuanlin met een sublieme pass. Klungelig pakt Xiaochuan de bal. Xiaochuan passt de bal zonder na te denken. Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wentao met een snelle inworp. Quande rent richting de bal. Dongyue rent richting de bal. Quande onderschept slim de pass. Quande geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yibo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Chen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - Glory belongs to TaiShan 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lilai met de inworp. Su rent richting de bal. Quande verovert de bal door een tackle van achteren. Quande geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Xiaochuan is nu in balbezit. Xiaochuan passt de bal met de wreef. Daar is Shun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Keting de bal onder controle te krijgen. Xianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Shaozu rent richting de bal. Shaozu probeert naar een medespeler te passen. Peihou is nu in balbezit. Shun verovert de bal door een tackle van achteren. Shun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chongwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiaochuan rent richting de bal. Wenmao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xiaochuan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Xiaochuan kan niet meer verder spelen. Yunpeng komt het veld opgelopen. Shun neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wenmao met een sublieme pass. Quande rent richting de bal. Quande probeert naar een medespeler te passen. Wentao is nu in balbezit. Wentao geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 55%, Glory belongs to TaiShan 45%.
FC陕西国力 - Glory belongs to TaiShan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 62%, Glory belongs to TaiShan 38%.
FC陕西国力 - Glory belongs to TaiShan 1:0