Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
黄昏的旅团 成都蓉城
Normal Tactiek 413
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Yonglin de bal. Tangzhen probeert naar een medespeler te passen. Bingyun is nu in balbezit. Yunrui rent richting de bal. Yunrui draait met de bal, schiet en ... Ning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Xiaojie is nu in balbezit. Xiaojie speelt de bal door. Yunrui is nu in balbezit. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun schiet op doel. Ning bokst de bal weg.

11e minuut.
Guangliang rent richting de bal. Guangliang geeft de bal voor. Bingyun rent richting de bal. Yunrui rent richting de bal. Yunrui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yiyao passt de bal met de wreef. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui passt de bal met de wreef. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun draait met de bal, schiet en ... Ning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Yiyao met een sublieme pass. Bike rent richting de bal. Bingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. Ning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
黄昏的旅团 - 成都蓉城 0:1

29e minuut.
Bingyun passt de bal in één keer door. Xiaojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiongfei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xiongfei krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tangzhen met een sublieme pass. Dazhi is nu in balbezit. Dazhi met een sublieme pass. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
黄昏的旅团 - 成都蓉城 0:2

38e minuut.
Dazhi speelt de bal door. Yunrui rent richting de bal. Yunrui passt de bal in één keer door. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dazhi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yansheng komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Yansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yansheng geeft een lange en hoge pass. Xiongfei rent richting de bal. Bingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 黄昏的旅团 59%, 成都蓉城 41%.
黄昏的旅团 - 成都蓉城 0:2

48e minuut.
Inworp. Hongyun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haichuan rent richting de bal. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tangzhen rent richting de bal. Tangzhen geeft de bal voor. Bike bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. Ning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Yansheng is nu in balbezit. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui met een sublieme pass. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Beishan is nu in balbezit. Yunrui onderschept slim de pass. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
黄昏的旅团 - 成都蓉城 0:3

74e minuut.
Haichuan passt de bal met de wreef. Huiqiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiqiao passt de bal in één keer door. Xuande is nu in balbezit. Xuande schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Beishan met een sublieme pass. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui rent richting de bal. Yunrui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Huiqiao onderschept slim de pass. Xuande is nu in balbezit. Tangzhen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuande wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haichuan komt bij de bal en schiet. De bal rolt over de achterlijn. Lianhua trapt de bal weg. Yunrui rent richting de bal. Yunrui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 黄昏的旅团 61%, 成都蓉城 39%.
黄昏的旅团 - 成都蓉城 0:3