Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
绵阳米粉 德玛西亚
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Qingxiang onderschept slim de pass. Qingxiang passt de bal in één keer door. Enmu rent richting de bal. Enmu geeft een hoge lob. Xinglong krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - 德玛西亚 1:0

15e minuut.
Xinglong onderschept slim de pass. Xinglong met een sublieme pass. Haili rent richting de bal. Hainan verovert de bal door een tackle van achteren. Hainan draait met de bal, schiet en ... Keqin bokst de bal weg.

23e minuut.
Damin met de inworp. Chongming rent richting de bal. Chongming passt de bal met de wreef. Qingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingxiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 40%, 德玛西亚 60%.
绵阳米粉 - 德玛西亚 1:0

46e minuut.
Xin met de inworp. Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin geeft een hoge lob. Qingxiang rent richting de bal. Qingxiang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keqin probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Zhushan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xinglong is nu in balbezit. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Yunwen met een sublieme pass. Qingxiang kopt de bal weg. Xinglong heeft problemen om de bal te vangen. Hainan rent richting de bal. Hainan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Deyu verovert de bal door een tackle van achteren. Deyu met een sublieme pass. Jiabao is nu in balbezit. Jiabao haalt uit met een fantastische trap. Taosheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Enmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingxiang passt de bal in één keer door. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 44%, 德玛西亚 56%.
绵阳米粉 - 德玛西亚 1:0