Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
德玛西亚 绵阳米粉
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 26.1
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Deyu probeert naar een medespeler te passen. Jiabao heeft problemen om de bal te vangen. Chongming rent richting de bal. Hainan onderschept slim de pass. Hainan schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Xin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingbin verovert de bal door een tackle van achteren. Yingbin speelt de bal door. Jiabao is nu in balbezit. Jiabao schiet op doel. Yunwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Xinglong de bal. Xinglong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 绵阳米粉 0:1

8e minuut.
Qingxiang geeft een hoge lob. Xinglong kopt de bal weg. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan schiet op doel. Keqin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 绵阳米粉 0:2

11e minuut.
Menglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Enmu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menglong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menglong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jiabao rent richting de bal. Deyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 绵阳米粉 1:2

13e minuut.
Xinglong is nu in balbezit. Xinglong geeft een lange en hoge pass. Qingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan rent richting de bal. Hainan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 绵阳米粉 1:3

16e minuut.
Zhide verovert de bal door een tackle van achteren. Zhide geeft de bal voor. Daar is Xin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yingbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingbin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Deyu probeert naar een medespeler te passen. Jiabao bereikt de bal nog maar net als eerste. Enmu maakt een afschuwelijke overtreding. Enmu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Jiabao probeert de bal met de borst te controleren. Jiabao passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chongming de bal. Xinglong rent richting de bal. Xinglong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 59%, 绵阳米粉 41%.
德玛西亚 - 绵阳米粉 1:3

50e minuut.
Zhide rent richting de bal. Enmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiajun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiajun krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Enmu passt de bal met de wreef. Juncheng rent richting de bal. Met opzet legt Hainan zijn tegenspeler op de grond. Juncheng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Juncheng kan niet meer verder spelen. Huijin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Taihao is nu in balbezit. Xinglong verovert de bal door een tackle van achteren. Xinglong probeert naar een medespeler te passen. Hainan is nu in balbezit. Hainan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 51%, 绵阳米粉 49%.
德玛西亚 - 绵阳米粉 1:3