Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
黄昏的旅团 少林足球队
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Hongyun kan de bal niet met de borst controleren. Yichen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun begaat een overtreding. Hongyun krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Yichen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yanwu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bike is nu in balbezit. Feiyue onderschept slim de pass. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
黄昏的旅团 - 少林足球队 0:1

43e minuut.
Haichuan met een sublieme pass. Beishan is nu in balbezit. Beishan geeft een lange en hoge pass. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande draait met de bal, schiet en ... Mingyue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
黄昏的旅团 - 少林足球队 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 黄昏的旅团 57%, 少林足球队 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
黄昏的旅团 - 少林足球队 1:1

49e minuut.
Inworp. Yuntai met de inworp. Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Xiongshi rent richting de bal. Xiongshi geeft een lange en hoge pass. Pinjie kopt de bal weg. Deshan rent richting de bal. Deshan geeft de bal voor. Mingyue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hongyun onderschept slim de pass. Hongyun passt de bal zonder na te denken. Bike bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue onderschept slim de pass. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Hongyun de bal. Yichen onderschept slim de pass. Yichen probeert naar een medespeler te passen. Feiyue controleert de bal met de borst. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
黄昏的旅团 - 少林足球队 1:2

87e minuut.
Haichuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun is nu in balbezit. Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang haalt uit met een fantastische trap. Ning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 黄昏的旅团 51%, 少林足球队 49%.
黄昏的旅团 - 少林足球队 1:2