Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少林足球队 黄昏的旅团
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Haichuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanwu is nu in balbezit. Yanwu passt de bal in één keer door. Feiyue rent richting de bal. Feiyue schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Bike de bal. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue onderschept slim de pass. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Ning trapt de bal weg van het doel. Xiongshi kopt de bal weg. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Xiongshi controleert de bal met de borst. Beishan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beishan passt de bal met de wreef. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuande schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yanwu is nu in balbezit. Yanwu passt de bal zonder na te denken. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Anjing met een snelle inworp. Xiongshi is nu in balbezit. Huiqiao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huiqiao krijgt een gele kaart. Xiongshi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xiongshi met een snel genomen vrije trap. Jiming bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yanwu kopt de bal weg. Xiongfei speelt de bal door. Jiming rent richting de bal. Feiyue rent richting de bal. Feiyue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Xiongfei de bal. Shiqiang onderschept slim de pass. Shiqiang passt de bal met de wreef. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Xiongshi kopt de bal weg. Klungelig pakt Haichuan de bal. Feiyue rent richting de bal. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 黄昏的旅团 1:0

40e minuut.
Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun is nu in balbezit. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Feiyue schiet op doel. Ning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 黄昏的旅团 2:0

43e minuut.
Bike geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuntai met een snelle inworp. Shiqiang is nu in balbezit. Shiqiang geeft een hoge lob. Ning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 45%, 黄昏的旅团 55%.
少林足球队 - 黄昏的旅团 2:0

64e minuut.
Yanwu met een sublieme pass. Feiyue is nu in balbezit. Bike tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bike krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Hongyun geeft de bal voor. Bike bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 54%, 黄昏的旅团 46%.
少林足球队 - 黄昏的旅团 2:0