Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
德玛西亚 FC陕西国力
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Jiabao passt de bal zonder na te denken. Taihao rent richting de bal. Taihao geeft de bal voor. Jiabao heeft problemen om de bal te vangen. Jiabao draait met de bal, schiet en ... Xianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming geeft een hoge lob. Keting rent richting de bal. Jiabao onderschept slim de pass. Jiabao draait met de bal, schiet en ... Xianglong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jiabao bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - FC陕西国力 1:0

15e minuut.
Liangzhi kopt de bal weg. Lilai is nu in balbezit. Lilai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quande de bal. Quande geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
德玛西亚 - FC陕西国力 1:1

31e minuut.
Wenmao verovert de bal door een tackle van achteren. Wenmao speelt de bal door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. Keqin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - FC陕西国力 1:2

34e minuut.
Peihou geeft de bal voor. Wentao speelt de bal door. Klungelig pakt Juncheng de bal. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Haili kan de bal niet met de borst controleren. Quande verovert de bal door een tackle van achteren. Quande probeert naar een medespeler te passen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... Keqin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Haili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lilai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quande rent richting de bal. Quande geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hangzhou is nu in balbezit. Hangzhou geeft een lange en hoge pass. Haili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - FC陕西国力 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 50%, FC陕西国力 50%.
德玛西亚 - FC陕西国力 1:3

78e minuut.
Liangzhi heeft problemen om de bal te vangen. Deyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu met een sublieme pass. Jiabao rent richting de bal. Jiabao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - FC陕西国力 2:3

88e minuut.
Wenmao geeft een hoge lob. Daar is Chen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juncheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen onderschept slim de pass. Chen haalt uit met een fantastische trap. Keqin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - FC陕西国力 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 37%, FC陕西国力 63%.
德玛西亚 - FC陕西国力 2:4