Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC陕西国力 德玛西亚
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Taihao geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lilai met de inworp. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jiajun kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Menglong de bal onder controle te krijgen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... Juncheng probeert de bal aan de voet te houden. Keqin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Chongming is nu in balbezit. Quande verovert de bal door een tackle van achteren. Quande probeert naar een medespeler te passen. Chen rent richting de bal. Chen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keqin trapt de bal weg. Daxiong kopt de bal weg. Quande heeft problemen om de bal te vangen. Quande haalt uit met een fantastische trap. Keqin bokst de bal weg.

40e minuut.
Quande probeert naar een medespeler te passen. Haili is nu in balbezit. Haili geeft een hoge lob. Chen is nu in balbezit. Chen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming onderschept slim de pass. Quande onderschept slim de pass. Quande schiet op doel. Keqin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 46%, 德玛西亚 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC陕西国力 - 德玛西亚 0:0

47e minuut.
Liangzhi heeft problemen om de bal te vangen. Deyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu passt de bal met de wreef. Jiabao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiabao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 德玛西亚 0:1

49e minuut.
Quande probeert de bal met de borst te controleren. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming onderschept slim de pass. Quande verovert de bal door een tackle van achteren. Quande schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chongming met een sublieme pass. Deyu rent richting de bal. Daxiong is nu in balbezit. Deyu onderschept slim de pass. Deyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hangzhou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilai geeft een hoge lob. Daar is Menglong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Chen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC陕西国力 - 德玛西亚 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 52%, 德玛西亚 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC陕西国力 - 德玛西亚 1:1