Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glory belongs to TaiShan 成都蓉城
Normal Tactiek 413
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 26.5
average Schieten good
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Yunrui heeft problemen om de bal te vangen. Su rent richting de bal. Tangzhen met een sublieme pass. Bingyun rent richting de bal. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shun is nu in balbezit. Likai verovert de bal door een tackle van achteren. Likai probeert naar een medespeler te passen. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui draait met de bal, schiet en ... Yibo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Chunying probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yunrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunrui probeert naar een medespeler te passen. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. Yibo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zhitao met de inworp. Tangzhen speelt de bal door. Yunrui rent richting de bal. Yunrui schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xiaohu de bal onder controle te krijgen. Yibo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Yiyao onderschept slim de pass. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui passt de bal zonder na te denken. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lianhua probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yiyao neemt de hoekschop. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. Yibo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory belongs to TaiShan - 成都蓉城 0:1

41e minuut.
Shun probeert naar een medespeler te passen. Shaozu rent richting de bal. Shaozu geeft een hoge lob. Dongyue is nu in balbezit. Dongyue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yunrui is nu in balbezit. Su verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun onderschept slim de pass. Bingyun draait met de bal, schiet en ... Lianhua probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glory belongs to TaiShan 65%, 成都蓉城 35%.
Glory belongs to TaiShan - 成都蓉城 0:1

59e minuut.
Dongyue rent richting de bal. Yiyao onderschept slim de pass. Yiyao passt de bal met de wreef. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory belongs to TaiShan - 成都蓉城 0:2

62e minuut.
Klungelig pakt Xiaochuan de bal. Dazhi probeert naar een medespeler te passen. Shun is nu in balbezit. Shun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dazhi rent richting de bal. Dazhi passt de bal in één keer door. Su is nu in balbezit. Yunrui verovert de bal door een tackle van achteren. Yunrui haalt uit met een fantastische trap. Yibo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Xiaochuan geeft een lange en hoge pass. Shaozu rent richting de bal. Shaozu met een sublieme pass. Shun rent richting de bal. Shun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazhi onderschept slim de pass. Dazhi speelt de bal door. Bingyun rent richting de bal. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory belongs to TaiShan - 成都蓉城 0:3

75e minuut.
Zhitao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tangzhen rent richting de bal. Dongyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangzhen verovert de bal door een tackle van achteren. Tangzhen geeft een hoge lob. Yibo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bingyun is nu in balbezit. Paal! Bingyun rent richting de bal. Bingyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glory belongs to TaiShan - 成都蓉城 0:4

80e minuut.
Chunying is nu in balbezit. Xiaojie onderschept slim de pass. Xiaojie met een sublieme pass. Daar is Bingyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingyun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glory belongs to TaiShan 70%, 成都蓉城 30%.
Glory belongs to TaiShan - 成都蓉城 0:4