Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC陕西国力 黄昏的旅团
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Wentao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wentao geeft een hoge lob. Bike is nu in balbezit. Chen onderschept slim de pass. Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yonglin is nu in balbezit. Yonglin met een sublieme pass. Beishan is nu in balbezit. Beishan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Liangzhi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 黄昏的旅团 0:1

12e minuut.
Haichuan speelt de bal door. Huiqiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiqiao passt de bal zonder na te denken. Xuande is nu in balbezit. Xuande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 黄昏的旅团 0:2

20e minuut.
Wenmao passt de bal met de wreef. Wentao rent richting de bal. Wentao passt de bal zonder na te denken. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Deshan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huiqiao is nu in balbezit. Huiqiao geeft een lange en hoge pass. Daar is Xuande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 黄昏的旅团 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 49%, 黄昏的旅团 51%.
FC陕西国力 - 黄昏的旅团 0:3

49e minuut.
Huiqiao verovert de bal door een tackle van achteren. Huiqiao geeft een lange en hoge pass. Deshan geeft een hoge lob. Xuande is nu in balbezit. Xuande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 黄昏的旅团 0:4

55e minuut.
Daar is Xuande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peihou rent richting de bal. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiqiao rent richting de bal. Huiqiao haalt uit met een fantastische trap. Xianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Peihou rent richting de bal. Peihou geeft een lange en hoge pass. Zhenguo heeft problemen om de bal te vangen. Lilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilai geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ning bokst de bal weg. Ning probeert naar een medespeler te passen. Liangzhi kopt de bal weg. Zhenguo is nu in balbezit. Quande onderschept slim de pass. Quande schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jiming is nu in balbezit. Quande onderschept slim de pass. Quande probeert naar een medespeler te passen. Chen kan de bal niet met de borst controleren. Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Huiqiao kopt de bal weg. Keting rent richting de bal. Xuande verovert de bal door een tackle van achteren. Xuande haalt uit met een fantastische trap. Xianglong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 黄昏的旅团 0:5

79e minuut.
Deshan passt de bal in één keer door. Liangzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiqiao onderschept slim de pass. Huiqiao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 黄昏的旅团 0:6

82e minuut.
Bike rent richting de bal. Quande onderschept slim de pass. Quande probeert naar een medespeler te passen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 56%, 黄昏的旅团 44%.
FC陕西国力 - 黄昏的旅团 0:6