Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
少林足球队 德玛西亚
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Feiyue rent richting de bal. Deyu onderschept slim de pass. Deyu passt de bal met de wreef. Yingbin rent richting de bal. Yingbin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shaogong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yingbin zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jiabao rent richting de bal. Jiabao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 德玛西亚 0:1

5e minuut.
Taihao met een snelle inworp. Chongming is nu in balbezit. Chongming geeft de bal voor. Jiabao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiabao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Yuntai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiqiang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chongming. Chongming krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Taihao is nu in balbezit. Taihao geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuntai met een snelle inworp. Shiqiang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Anjing geeft een hoge lob. Shiqiang is nu in balbezit. Shiqiang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Feiyue de bal. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yanwu is nu in balbezit. Yanwu probeert naar een medespeler te passen. Feiyue rent richting de bal. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keqin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feiyue krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Chongming bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming probeert naar een medespeler te passen. Xiongshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongming rent richting de bal. Chongming geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Shiqiang kopt de bal weg. Menglong rent richting de bal. Feiyue met een sublieme pass. Yichen rent richting de bal. Menglong speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Xiongshi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deyu. Xiongshi raakt geblesseerd tijdens het duel. Xiongshi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Juncheng probeert de bal met de borst te controleren. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Xiongshi rent richting de bal. Deyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu met een sublieme pass. Jiabao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiabao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 39%, 德玛西亚 61%.
少林足球队 - 德玛西亚 0:1

63e minuut.
Shuaicai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Youyi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Yingbin met een snelle inworp. Deyu rent richting de bal. Xiongshi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deyu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deyu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mingyue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jiabao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiabao draait met de bal, schiet en ... Mingyue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
少林足球队 - 德玛西亚 0:2

81e minuut.
Yanwu probeert naar een medespeler te passen. Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang met een sublieme pass. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 少林足球队 40%, 德玛西亚 60%.
少林足球队 - 德玛西亚 0:2