Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
德玛西亚 少林足球队
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Xiongshi probeert de bal met de borst te controleren. Yanwu rent richting de bal. Yanwu met een sublieme pass. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue draait met de bal, schiet en ... Keqin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Juncheng geeft de bal voor. Inworp. Yichen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiqiang rent richting de bal. Shiqiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Juncheng is nu in balbezit. Juncheng geeft de bal voor. Shuaicai kopt de bal weg. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Xiongshi verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang is nu in balbezit. Shiqiang passt de bal met de wreef. Feiyue is nu in balbezit. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Deyu kan de bal niet met de borst controleren. Yanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu onderschept slim de pass. Deyu schiet op doel. Mingyue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
德玛西亚 - 少林足球队 1:0

24e minuut.
Jiajun probeert de bal met de borst te controleren. Yanwu onderschept slim de pass. Yanwu passt de bal zonder na te denken. Jiabao rent richting de bal. Jiabao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Shaogong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiajun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu draait met de bal, schiet en ... Mingyue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 54%, 少林足球队 46%.
德玛西亚 - 少林足球队 1:0

49e minuut.
Yuntai met de inworp. Xiongshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deyu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Feiyue verovert de bal door een tackle van achteren. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
德玛西亚 - 少林足球队 1:1

56e minuut.
Haili geeft de bal voor. Yanwu rent richting de bal. Yanwu geeft de bal voor. Feiyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiyue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Yuntai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang passt de bal in één keer door. Yanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanwu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Shiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiqiang passt de bal in één keer door. Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuntai is nu in balbezit. Yuntai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Menglong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhushan geeft de bal voor. Wanke heeft problemen om de bal te vangen. Jiabao is nu in balbezit. Jiabao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 德玛西亚 57%, 少林足球队 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
德玛西亚 - 少林足球队 1:1