Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
成都蓉城 八八队
413 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 23.1
good Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Tianxiang is nu in balbezit. Daliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yunrui krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Dazhi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bingyun de bal onder controle te krijgen. Chongyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Bingyun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xiaojie zal de hoekschop nemen. Bingyun springt en kopt de bal. Yunshi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 八八队 1:0

22e minuut.
Yunrui met een sublieme pass. Dazhi geeft een hoge lob. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun schiet op doel. Yunshi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - 八八队 2:0

25e minuut.
Tangzhen is nu in balbezit. Guangyou verovert de bal door een tackle van achteren. Guangyou probeert naar een medespeler te passen. Xiangzhan rent richting de bal. Xiangzhan schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Dazhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guangyou onderschept slim de pass. Guangyou probeert naar een medespeler te passen. Xiangzhan is nu in balbezit. Xiangzhan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lianhua met een sublieme pass. Bingyun is nu in balbezit. Xiangzhan onderschept slim de pass. Xiangzhan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Xingguo met een harde bal richting middenveld. Yutong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guangliang. Guangliang krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Likai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yutong met de inworp. Guangyou rent richting de bal. Guangyou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Yunrui onderschept slim de pass. Daliang rent richting de bal. Yunrui schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yunrui is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 44%, 八八队 56%.
成都蓉城 - 八八队 2:0

52e minuut.
Daar is Yiyao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiyao geeft de bal voor. Klungelig pakt Haiqiang de bal. Bingyun rent richting de bal. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daliang rent richting de bal. Bingyun rent richting de bal. Daliang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daliang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 35%, 八八队 65%.
成都蓉城 - 八八队 2:0