Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
绵阳米粉 Glory belongs to TaiShan
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 21.5
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Xiaohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunying bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinglong begaat een overtreding. Xinglong krijgt een gele kaart. Chunying roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chunying kan niet meer verder spelen. Qingming komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Huiliang speelt de bal door. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan passt de bal in één keer door. Xinglong is nu in balbezit. Xinglong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Huiliang verovert de bal door een tackle van achteren. Huiliang geeft de bal voor. Xiaohu rent richting de bal. Hainan verovert de bal door een tackle van achteren. Hainan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - Glory belongs to TaiShan 1:0

15e minuut.
Xiaochuan passt de bal met de wreef. Chongwen rent richting de bal. Enmu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enmu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Enmu is nu in balbezit. Chongwen onderschept slim de pass. Chongwen passt de bal met de wreef. Shun is nu in balbezit. Shun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
绵阳米粉 - Glory belongs to TaiShan 1:1

42e minuut.
Xiaochuan rent richting de bal. Huiliang is nu in balbezit. Huiliang geeft de bal voor. Daar is Xinglong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xinglong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 44%, Glory belongs to TaiShan 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
绵阳米粉 - Glory belongs to TaiShan 1:1

48e minuut.
Yunwen probeert naar een medespeler te passen. Su kopt de bal weg. Daar is Shun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaochuan is nu in balbezit. Xiaochuan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Qingxiang kopt de bal weg. Xinglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinglong passt de bal in één keer door. Hainan heeft problemen om de bal te vangen. Hainan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hainan onderschept slim de pass. Hainan met een sublieme pass. Xinglong rent richting de bal. Xinglong draait met de bal, schiet en ... Yibo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - Glory belongs to TaiShan 2:1

58e minuut.
Yibo met een harde bal richting middenveld. Xinglong is nu in balbezit. Xinglong geeft een lange en hoge pass. Daar is Hainan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hainan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Qingming bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin probeert naar een medespeler te passen. Xinglong is nu in balbezit. Qingxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingxiang geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Xin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaozu speelt de bal door. Enmu rent richting de bal. Shun verovert de bal door een tackle van achteren. Shun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
绵阳米粉 - Glory belongs to TaiShan 2:2

86e minuut.
Shun speelt de bal door. Dongyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Dongyue speelt de bal door. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 39%, Glory belongs to TaiShan 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
绵阳米粉 - Glory belongs to TaiShan 2:2