Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
重庆力帆置业 清远北江
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Jiayin rent richting de bal. Ding is nu in balbezit. Jiayin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiayin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mingxian verovert de bal door een tackle van achteren. Mingxian geeft een lange en hoge pass. Zhiliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhiliang geeft een lange en hoge pass. Xingyuan controleert de bal met de borst. Hongwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fengcheng is nu in balbezit. Fengcheng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
重庆力帆置业 - 清远北江 1:0

21e minuut.
Fengwu is nu in balbezit. Bodong rent richting de bal. Bodong probeert naar een medespeler te passen. Yuchen rent richting de bal. Yuchen schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hongli rent richting de bal. Hongli met een sublieme pass. Huiping met een sublieme pass. Yuchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuchen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bodong verovert de bal door een tackle van achteren. Fengwu onderschept slim de pass. Huiping speelt de bal door. Daar is Yuchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuchen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
重庆力帆置业 - 清远北江 1:1

36e minuut.
Yuchen rent richting de bal. Mingxian bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiping onderschept slim de pass. Yuchen rent richting de bal. Yuchen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ende rent richting de bal. Ende geeft een hoge lob. Tieren rent richting de bal. Yuchen onderschept slim de pass. Yuchen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 重庆力帆置业 51%, 清远北江 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
重庆力帆置业 - 清远北江 1:1

62e minuut.
Huiping heeft problemen om de bal te vangen. Huiping passt de bal met de wreef. Jun rent richting de bal. Yuchen verovert de bal door een tackle van achteren. Yuchen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
重庆力帆置业 - 清远北江 1:2

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zhiliang zal de hoekschop nemen. Fengcheng is nu in balbezit. Fengcheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
重庆力帆置业 - 清远北江 2:2

85e minuut.
Tieren is nu in balbezit. Yuchen verovert de bal door een tackle van achteren. Yuchen passt de bal met de wreef. Huiping bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiping haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 重庆力帆置业 53%, 清远北江 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
重庆力帆置业 - 清远北江 2:2