Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
缪斯女神 玛德里静寂
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kangchun bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqing verovert de bal door een tackle van achteren. Dade begaat een overtreding. Dade krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kangchun geeft een hoge lob. Haiguang speelt de bal door. Jiancheng kopt de bal weg. Ming is nu in balbezit. Ming schiet op doel. Keting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Keting niet meer kan verder spelen. Decheng komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Juhua rent richting de bal. Juhua passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ming de bal. Yuzhan is nu in balbezit. Yuzhan schiet op doel. Haiguang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kangchun is nu in balbezit. Kangchun met een sublieme pass. Anjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanda rent richting de bal. Fanda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haiguang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Anjing onderschept slim de pass. Anjing geeft de bal voor. Klungelig pakt Yinsuo de bal. Jiancheng is nu in balbezit. Jiancheng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Juhua met de inworp. Yuzhan rent richting de bal. Zhiyang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yuzhan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kangchun neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 缪斯女神 48%, 玛德里静寂 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
缪斯女神 - 玛德里静寂 0:0

48e minuut.
Dade geeft een lange en hoge pass. Inworp. Liqing met de inworp. Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dade is nu in balbezit. Dade passt de bal met de wreef. Ming controleert de bal met de borst. Jiancheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiancheng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 缪斯女神 48%, 玛德里静寂 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
缪斯女神 - 玛德里静寂 0:0