Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
成都足球俱乐部 广东执行
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Shaowen passt de bal zonder na te denken. Xuxu heeft problemen om de bal te vangen. Ruiguo rent richting de bal. Daar is Shuanglong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Kangfen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaoxuan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiguo is nu in balbezit. Ruiguo haalt uit met een fantastische trap. Zhengbin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taosheng heeft problemen om de bal te vangen. Shuanglong rent richting de bal. Shuanglong haalt uit met een fantastische trap. Fangdan probeert de bal aan de voet te houden. Zhengbin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
成都足球俱乐部 - 广东执行 1:0

14e minuut.
Guanliang rent richting de bal. Furong bereikt de bal nog maar net als eerste. Furong passt de bal zonder na te denken. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
成都足球俱乐部 - 广东执行 2:0

19e minuut.
Zhengbin trapt de bal weg. Ruiguo kopt de bal weg. Daar is Kangfen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuanglong is nu in balbezit. Shuanglong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Taosheng rent richting de bal. Ruiguo rent richting de bal. Ruiguo passt de bal met de wreef. Shuanglong rent richting de bal. Shuanglong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都足球俱乐部 27%, 广东执行 73%.
成都足球俱乐部 - 广东执行 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都足球俱乐部 30%, 广东执行 70%.
成都足球俱乐部 - 广东执行 2:0