Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
飞行员 ChampionFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sensong rent richting de bal. Yudong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yudong krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Shangzhi probeert naar een medespeler te passen. Yuyan rent richting de bal. Sanduo verovert de bal door een tackle van achteren. Sanduo draait met de bal, schiet en ... Zhenbang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
飞行员 - ChampionFC 1:0

14e minuut.
Sensong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuyan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuyan geeft een lange en hoge pass. Yaowu is nu in balbezit. Yaowu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Manlian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sensong begaat een overtreding. Yudong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yudong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Manlian de bal. Yaowu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaowu schiet op doel. Xizhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Yudong rent richting de bal. Sensong verovert de bal door een tackle van achteren. Sensong probeert naar een medespeler te passen. Yaowu rent richting de bal. Yaowu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Weiwei verovert de bal door een tackle van achteren. Weiwei speelt de bal door. Su kan de bal niet met de borst controleren. Yaowu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaowu draait met de bal, schiet en ... Xizhi bokst de bal weg.

40e minuut.
Jingzhi heeft problemen om de bal te vangen. Weiwei is nu in balbezit. Sensong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sensong krijgt een gele kaart. Weiwei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weiwei wilt de vrije trap nemen. Klungelig pakt Deyu de bal. Yaowu rent richting de bal. Yaowu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Delin geeft een hoge lob. Yudong rent richting de bal. Shangzhi maakt een afschuwelijke overtreding. Yudong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 飞行员 57%, ChampionFC 43%.
飞行员 - ChampionFC 1:0

87e minuut.
Jingzhi rent richting de bal. Jingzhi passt de bal in één keer door. Yonggang rent richting de bal. Yaowu is nu in balbezit. Yaowu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 飞行员 55%, ChampionFC 45%.
飞行员 - ChampionFC 1:0