Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
庙里方丈 FC Guangzhou
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Gen is nu in balbezit. Jihai verovert de bal door een tackle van achteren. Jihai met een sublieme pass. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
庙里方丈 - FC Guangzhou 0:1

15e minuut.
Jihai passt de bal met de wreef. Zilong rent richting de bal. Zilong speelt de bal door. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
庙里方丈 - FC Guangzhou 0:2

33e minuut.
Huikang is nu in balbezit. Zilong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jinmei. Jinmei krijgt een gele kaart. Zilong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huikang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
庙里方丈 - FC Guangzhou 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 庙里方丈 53%, FC Guangzhou 47%.
庙里方丈 - FC Guangzhou 0:3

51e minuut.
Luoli is nu in balbezit. LvCheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xinxin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rongsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoqiang haalt uit met een fantastische trap. Beihai probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Changhe geeft de bal voor. Klungelig pakt Bo de bal. Xinxin geeft een hoge lob. Xiaoqiang rent richting de bal. Xiaoqiang haalt uit met een fantastische trap. Beihai bokst de bal weg.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhao met een snelle inworp. Changhe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihai verovert de bal door een tackle van achteren. Jihai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Biao geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. LvCheng met de inworp. Dan is nu in balbezit. Dan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 庙里方丈 52%, FC Guangzhou 48%.
庙里方丈 - FC Guangzhou 0:3