Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
贵州人和 厦门银城啤酒
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Zhengyi verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengyi geeft de bal voor. Tie rent richting de bal. Kao onderschept slim de pass. Kao geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shengjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongbo is nu in balbezit. Yongbo geeft de bal voor. Shengjie rent richting de bal. Shengjie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
贵州人和 - 厦门银城啤酒 0:1

21e minuut.
Manshu geeft de bal voor. Anbang kopt de bal weg. Klungelig pakt Minjiang de bal. Enmu rent richting de bal. Enmu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhixue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhixue probeert naar een medespeler te passen. Anbang kopt de bal weg. Mingchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingchuan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lianyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shengjie is nu in balbezit. Lianyun begaat een overtreding. Lianyun krijgt een gele kaart. Shengjie raakt geblesseerd tijdens het duel. Zongtang komt bij de bal en schiet. Danteng probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
贵州人和 - 厦门银城啤酒 0:2

29e minuut.
Shengjie onderschept slim de pass. Xuanlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongbo onderschept slim de pass. Yongbo haalt uit met een fantastische trap. Dezhi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
贵州人和 - 厦门银城啤酒 0:3

37e minuut.
Minjiang probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Xiaozhi met een snelle inworp. Enmu rent richting de bal. Enmu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Minjiang rent richting de bal. Minjiang geeft een hoge lob. Ruiguo is nu in balbezit. Shengjie onderschept slim de pass. Shengjie haalt uit met een fantastische trap. Dezhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 贵州人和 54%, 厦门银城啤酒 46%.
贵州人和 - 厦门银城啤酒 0:3

59e minuut.
Yongbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shengjie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anbang. Anbang krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rihua geeft een lange en hoge pass. Xuanlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuanlong passt de bal in één keer door. Mingchuan is nu in balbezit. Mingchuan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zongtang geeft een lange en hoge pass. Rihua rent richting de bal. Rihua probeert naar een medespeler te passen. Yongbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Zongtang met de inworp. Yongbo rent richting de bal. Yongbo geeft een lange en hoge pass. Kao rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
贵州人和 - 厦门银城啤酒 0:4

90e minuut.
Anbang rent richting de bal. Yongbo onderschept slim de pass. Yongbo passt de bal met de wreef. Shengjie heeft problemen om de bal te vangen. Shengjie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
贵州人和 - 厦门银城啤酒 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 贵州人和 66%, 厦门银城啤酒 34%.
贵州人和 - 厦门银城啤酒 0:5