Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuanJing FC 厦门银城啤酒
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Yongbo probeert de bal aan de voet te houden. Yuan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yongbo. Yongbo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yuan met een sublieme pass. Hanqiang rent richting de bal. Hanqiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuanJing FC - 厦门银城啤酒 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Dayuan de bal. Rihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Rihua passt de bal met de wreef. Changxing is nu in balbezit. Changxing haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Rihua geeft de bal voor. Yuan probeert naar een medespeler te passen. Congwen heeft problemen om de bal te vangen. Hanqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanqiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YuanJing FC - 厦门银城啤酒 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuanJing FC 47%, 厦门银城啤酒 53%.
YuanJing FC - 厦门银城啤酒 2:0

53e minuut.
Yuan heeft problemen om de bal te vangen. Yuan met een sublieme pass. Congwen is nu in balbezit. Dayuan is nu in balbezit. Dayuan haalt uit met een fantastische trap. Zhixue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Minjiang probeert naar een medespeler te passen. Weiwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongbo onderschept slim de pass. Yongbo schiet op doel. Kao kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Yuhuai met de inworp. Daling bereikt de bal nog maar net als eerste. Daling geeft een hoge lob. Hanqiang rent richting de bal. Hanqiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YuanJing FC - 厦门银城啤酒 3:0

78e minuut.
Luxin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zongtang met een snelle inworp. Yongbo is nu in balbezit. Yongbo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuanJing FC 51%, 厦门银城啤酒 49%.
YuanJing FC - 厦门银城啤酒 3:0