Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
贵州人和 桂林象山水月壶
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Lianyun is nu in balbezit. Guanzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Guanzhong speelt de bal door. Wenming rent richting de bal. Wenming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lingyun passt de bal zonder na te denken. Xiaozhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaozhi geeft de bal voor. Klungelig pakt Xuanlong de bal. Xuanlong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Guanzhong met een sublieme pass. Ting rent richting de bal. Mingchuan begaat een overtreding. Mingchuan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Luoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoyang geeft de bal voor. Lianyun is nu in balbezit. Wenming is nu in balbezit. Wenming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Xuanlong speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiyao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qin bereikt de bal nog maar net als eerste. Qin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dezhi trapt de bal weg van het doel. Luoyang is nu in balbezit. Luoyang passt de bal zonder na te denken. Wenming rent richting de bal. Wenming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Luoyang met een sublieme pass. Daar is Xuanlong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuanlong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Enmu de bal. Enmu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
贵州人和 - 桂林象山水月壶 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 贵州人和 42%, 桂林象山水月壶 58%.
贵州人和 - 桂林象山水月壶 1:0

65e minuut.
Ting is nu in balbezit. Enmu rent richting de bal. Ting begaat een overtreding. Enmu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anbang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guojun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Wenming haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ruiguo de bal onder controle te krijgen. Wenming is nu in balbezit. Wenming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
贵州人和 - 桂林象山水月壶 1:1

79e minuut.
Qin passt de bal in één keer door. Anbang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanzhong is nu in balbezit. Wenming is nu in balbezit. Wenming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 贵州人和 36%, 桂林象山水月壶 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
贵州人和 - 桂林象山水月壶 1:1