Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
桂林象山水月壶 贵州人和
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Luoyang rent richting de bal. Enmu verovert de bal door een tackle van achteren. Enmu geeft de bal voor. Mingchuan rent richting de bal. Mingchuan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Luoyang speelt de bal door. Xuanlong rent richting de bal. Xuanlong passt de bal zonder na te denken. Enmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enmu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Xuanlong is nu in balbezit. Qin speelt de bal door. Lianyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenming verovert de bal door een tackle van achteren. Wenming draait met de bal, schiet en ... Dezhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Xuanlong passt de bal zonder na te denken. Qin bereikt de bal nog maar net als eerste. Qin passt de bal met de wreef. Yueliang is nu in balbezit. Yueliang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 桂林象山水月壶 65%, 贵州人和 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
桂林象山水月壶 - 贵州人和 0:0

53e minuut.
Zengrui met een sublieme pass. Yueliang rent richting de bal. Danteng verovert de bal door een tackle van achteren. Wenming onderschept slim de pass. Wenming haalt uit met een fantastische trap. Dezhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Danteng kopt de bal weg. Yueliang is nu in balbezit. Yueliang passt de bal in één keer door. Wenming is nu in balbezit. Wenming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruiguo trapt de bal weg van het doel. Zengrui probeert naar een medespeler te passen. Yueliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yueliang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ting geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xiaozhi met de inworp. Enmu is nu in balbezit. Enmu geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mingchuan rent richting de bal. Mingchuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
桂林象山水月壶 - 贵州人和 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 桂林象山水月壶 54%, 贵州人和 46%.
桂林象山水月壶 - 贵州人和 0:1