Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Guangzhou Lumos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Biao is nu in balbezit. Shaoqi verovert de bal door een tackle van achteren. Shaoqi passt de bal zonder na te denken. Chengying rent richting de bal. Chengying haalt uit met een fantastische trap. Yueyang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kesheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesheng geeft een lange en hoge pass. Chengying bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengying haalt uit met een fantastische trap. Yueyang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Guangzhou - Lumos 0:1

19e minuut.
Luoli is nu in balbezit. Kesheng verovert de bal door een tackle van achteren. Kesheng geeft een lange en hoge pass. Chengying bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Guangzhou - Lumos 0:2

25e minuut.
Huikang passt de bal met de wreef. Zelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengying onderschept slim de pass. Chengying schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Dunhuang met de inworp. Daqiang probeert naar een medespeler te passen. Xiaoqiang rent richting de bal. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Guangzhou - Lumos 1:2

30e minuut.
Shouliang rent richting de bal. Shouliang speelt de bal door. Chengying rent richting de bal. Chengying schiet op doel. Xinxin probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jinlai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kesheng rent richting de bal. Kesheng geeft de bal voor. Chengying bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengying haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Huikang heeft problemen om de bal te vangen. Biao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daqiang. Daqiang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Guangzhou 62%, Lumos 38%.
FC Guangzhou - Lumos 1:2

52e minuut.
Zelai rent richting de bal. Zelai passt de bal zonder na te denken. Xiaoqiang rent richting de bal. Daar is Jihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jihai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Shaoqi is nu in balbezit. Biao verovert de bal door een tackle van achteren. Biao passt de bal met de wreef. Zhao is nu in balbezit. Zhao haalt uit met een fantastische trap. Degang bokst de bal weg.

74e minuut.
Huikang probeert naar een medespeler te passen. Xiaoqiang rent richting de bal. Jihai rent richting de bal. Jihai draait met de bal, schiet en ... Xiangchuang probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Guangzhou 37%, Lumos 63%.
FC Guangzhou - Lumos 1:2