Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
桂林象山水月壶 厦门银城啤酒
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
hopeless Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Manshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manshu passt de bal in één keer door. Shengjie is nu in balbezit. Yongbo is nu in balbezit. Yongbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zhongjian geeft de bal voor. Minjiang kopt de bal weg. Ting probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shengjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Shengjie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
桂林象山水月壶 - 厦门银城啤酒 0:1

37e minuut.
Guanzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanzhong geeft een lange en hoge pass. Manshu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wenming rent richting de bal. Wenming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zongtang rent richting de bal. Zongtang geeft de bal voor. Zhengyi heeft problemen om de bal te vangen. Wenming is nu in balbezit. Wenming draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang passt de bal zonder na te denken. Ting heeft problemen om de bal te vangen. Shengjie rent richting de bal. Shengjie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Shaokun is nu in balbezit. Shaokun geeft een lange en hoge pass. Zhengyi is nu in balbezit. Wenming onderschept slim de pass. Wenming schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 桂林象山水月壶 54%, 厦门银城啤酒 46%.
桂林象山水月壶 - 厦门银城啤酒 0:1

51e minuut.
Minjiang geeft een lange en hoge pass. Zengrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengrui passt de bal in één keer door. Wenming is nu in balbezit. Wenming schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zengrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongbo verovert de bal door een tackle van achteren. Yongbo met een sublieme pass. Kao is nu in balbezit. Kao geeft een lange en hoge pass. Guojun bokst de bal weg.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kao met de inworp. Yongbo geeft een lange en hoge pass. Zongtang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongtang geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 桂林象山水月壶 40%, 厦门银城啤酒 60%.
桂林象山水月壶 - 厦门银城啤酒 0:1