Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
厦门银城啤酒 桂林象山水月壶
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Rihua rent richting de bal. Qin verovert de bal door een tackle van achteren. Qin passt de bal met de wreef. Wenming is nu in balbezit. Wenming haalt uit met een fantastische trap. Zhixue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
厦门银城啤酒 - 桂林象山水月壶 0:1

20e minuut.
Ting is nu in balbezit. Zongtang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting maakt een afschuwelijke overtreding. Ting krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zengrui passt de bal met de wreef. Qin is nu in balbezit. Qin geeft een hoge lob. Wenming bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
厦门银城啤酒 - 桂林象山水月壶 0:2

43e minuut.
Changxing rent richting de bal. Yongbo rent richting de bal. Met opzet legt Shaokun zijn tegenspeler op de grond. Shaokun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 厦门银城啤酒 49%, 桂林象山水月壶 51%.
厦门银城啤酒 - 桂林象山水月壶 0:2

60e minuut.
Baihu rent richting de bal. Manshu verovert de bal door een tackle van achteren. Manshu speelt de bal door. Luoyang geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zengrui met de inworp. Jiyao is nu in balbezit. Jiyao geeft de bal voor. Guanzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanzhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
厦门银城啤酒 - 桂林象山水月壶 0:3

86e minuut.
Jiyao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kao begaat een overtreding. Jiyao raakt geblesseerd tijdens het duel. Jiyao met een snel genomen vrije trap. Wenming bereikt de bal nog maar net als eerste. Congwen is nu in balbezit. Wenming bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
厦门银城啤酒 - 桂林象山水月壶 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 厦门银城啤酒 55%, 桂林象山水月壶 45%.
厦门银城啤酒 - 桂林象山水月壶 0:4