Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lumos 桂林象山水月壶
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Luoyang passt de bal zonder na te denken. Kesheng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qin. Qin krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Wenming haalt uit met een fantastische trap. Xiangchuang kopt de bal weg. Wenming rent richting de bal. Wenming schiet op doel. Degang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lumos - 桂林象山水月壶 0:1

28e minuut.
Luoyang speelt de bal door. Qin rent richting de bal. Qin speelt de bal door. Wenming rent richting de bal. Wenming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kesheng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

36e minuut.
Shaoqi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daqiang kopt de bal weg. Daar is Chengying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuesen rent richting de bal. Xuesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Guanzhong is nu in balbezit. Daqiang met een sublieme pass. Ting geeft een lange en hoge pass. Wenming bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumos 42%, 桂林象山水月壶 58%.
Lumos - 桂林象山水月壶 0:1

56e minuut.
Ting geeft een lange en hoge pass. Daqiang kopt de bal weg. Zengrui probeert de bal aan de voet te houden. Chengying rent richting de bal. Chengying schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Xiangchuang probeert de bal aan de voet te houden. Daqiang rent richting de bal. Daqiang passt de bal zonder na te denken. Luoyang heeft problemen om de bal te vangen. Luoyang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daqiang geeft een hoge lob. Zengrui is nu in balbezit. Zengrui met een sublieme pass. Qin rent richting de bal. Qin geeft een lange en hoge pass. Degang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lumos 60%, 桂林象山水月壶 40%.
Lumos - 桂林象山水月壶 0:1