Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
厦门银城啤酒 FC Guangzhou
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Shengjie heeft problemen om de bal te vangen. Huikang rent richting de bal. Huikang passt de bal in één keer door. Xiaoqiang rent richting de bal. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... Zhixue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Inworp. Zongtang met een snelle inworp. Yongbo rent richting de bal. Yongbo haalt uit met een fantastische trap. Yueyang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
厦门银城啤酒 - FC Guangzhou 1:0

19e minuut.
Zhao probeert naar een medespeler te passen. Rihua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huikang. Huikang krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zhixue probeert naar een medespeler te passen. Biao kopt de bal weg. Daar is Minjiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaoqiang is nu in balbezit. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jin geeft de bal voor. Inworp. Zhao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jihai rent richting de bal. Jihai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zelai probeert naar een medespeler te passen. Biao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongbo verovert de bal door een tackle van achteren. Shengjie heeft problemen om de bal te vangen. Shengjie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 厦门银城啤酒 64%, FC Guangzhou 36%.
厦门银城啤酒 - FC Guangzhou 1:0

71e minuut.
Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao probeert naar een medespeler te passen. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jin de bal onder controle te krijgen. Zhixue bokst de bal weg.

76e minuut.
Rihua met een sublieme pass. Kao bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luoli krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang schiet op doel. Xinxin kopt de bal weg. Shengjie rent richting de bal. Shengjie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Xiaoqiang is nu in balbezit. Jin rent richting de bal. Xiaoqiang maakt een afschuwelijke overtreding. Xiaoqiang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 厦门银城啤酒 39%, FC Guangzhou 61%.
厦门银城啤酒 - FC Guangzhou 1:0