Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
桂林象山水月壶 FC Guangzhou
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Luoli met een sublieme pass. Daar is Dunhuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qin met een sublieme pass. Wenming bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Luoyang verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhao met de inworp. Jihai rent richting de bal. Jihai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zengrui probeert de bal aan de voet te houden. Jihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihai passt de bal in één keer door. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dunhuang rent richting de bal. Dunhuang haalt uit met een fantastische trap. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shaokun de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Xiaoqiang rent richting de bal. Jihai rent richting de bal. Jihai passt de bal met de wreef. Xiaoqiang rent richting de bal. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 桂林象山水月壶 58%, FC Guangzhou 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
桂林象山水月壶 - FC Guangzhou 0:0

57e minuut.
Huikang passt de bal in één keer door. Jihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihai passt de bal in één keer door. Xiaoqiang rent richting de bal. Xiaoqiang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Guanzhong haalt uit met een fantastische trap. Xinxin kopt de bal weg. Daar is Zelai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenming bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Guojun trapt de bal weg. Guanzhong kopt de bal weg. Jihai rent richting de bal. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 桂林象山水月壶 42%, FC Guangzhou 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
桂林象山水月壶 - FC Guangzhou 0:0