Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuanJing FC FC Guangzhou
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Weiran verovert de bal door een tackle van achteren. Weiran probeert naar een medespeler te passen. Yuan is nu in balbezit. Xiaoqiang verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Huikang speelt de bal door. Daar is Yuhuai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanqiang is nu in balbezit. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YuanJing FC - FC Guangzhou 1:0

10e minuut.
Junwu met een sublieme pass. Huikang is nu in balbezit. Huikang speelt de bal door. Xiaoqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoqiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YuanJing FC - FC Guangzhou 1:1

20e minuut.
Zhao rent richting de bal. Zhao passt de bal met de wreef. Xiaoqiang rent richting de bal. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... Jianlong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jihai rent richting de bal. Jihai passt de bal in één keer door. Xiaoqiang is nu in balbezit. Xiaoqiang draait met de bal, schiet en ... Jianlong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YuanJing FC - FC Guangzhou 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuanJing FC 47%, FC Guangzhou 53%.
YuanJing FC - FC Guangzhou 1:2

68e minuut.
Yuhuai probeert naar een medespeler te passen. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan passt de bal in één keer door. Hanqiang rent richting de bal. Hanqiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Luoli geeft een lange en hoge pass. Xiaoqiang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luxin. Xiaoqiang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biao wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuanJing FC 63%, FC Guangzhou 37%.
YuanJing FC - FC Guangzhou 1:2