Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
厦门银城啤酒 雪山精灵
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Manshu is nu in balbezit. Xiantang onderschept slim de pass. Xiantang passt de bal in één keer door. Qunli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qunli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Yuanjian geeft een hoge lob. Shengguan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rihua. Shengguan raakt geblesseerd tijdens het duel. Zhongxiang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zhixue kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Zhengyi rent richting de bal. Shengguan is nu in balbezit. Rihua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rihua krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Shenyang met een sublieme pass. Heng rent richting de bal. Kao begaat een overtreding. Kao krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 厦门银城啤酒 59%, 雪山精灵 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
厦门银城啤酒 - 雪山精灵 0:0

46e minuut.
Junfeng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hai komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Zhonghe met een snelle inworp. Klungelig pakt Shengguan de bal. Shengguan geeft een lange en hoge pass. Xiantang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiantang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zhongxiang probeert naar een medespeler te passen. Zhonghe is nu in balbezit. Zhengyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhengyi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Qunli rent richting de bal. Minjiang onderschept slim de pass. Shengguan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qunli rent richting de bal. Qunli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
厦门银城啤酒 - 雪山精灵 0:1

79e minuut.
Xiantang onderschept slim de pass. Xiantang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Congwen de bal. Shengguan is nu in balbezit. Shengguan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 厦门银城啤酒 67%, 雪山精灵 33%.
厦门银城啤酒 - 雪山精灵 0:1