Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIFA2K flywithsun
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ouya met een snelle inworp. Yinling rent richting de bal. Baifu onderschept slim de pass. Baifu geeft een hoge lob. Songmiao krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Songmiao rent richting de bal. Yinling rent richting de bal. Songmiao verovert de bal door een tackle van achteren. Baifu rent richting de bal. Baifu haalt uit met een fantastische trap. Quangui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bat-Erdene is nu in balbezit. Bat-Erdene met een sublieme pass. Ai is nu in balbezit. Ruitong onderschept slim de pass. Ruitong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yongzhi is nu in balbezit. Baifu is nu in balbezit. Baifu passt de bal in één keer door. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Erzhuo met de inworp. Fengwen geeft een lange en hoge pass. Along is nu in balbezit. Along schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA2K 44%, flywithsun 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FIFA2K - flywithsun 0:0

55e minuut.
Yinling is nu in balbezit. Baifu speelt de bal door. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao haalt uit met een fantastische trap. Quangui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA2K - flywithsun 0:1

63e minuut.
Zhiyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengwen begaat een overtreding. Zhiyong raakt geblesseerd tijdens het duel. Yike zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sulian de bal. Songmiao is nu in balbezit. Songmiao haalt uit met een fantastische trap. Quangui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jianlin is nu in balbezit. Baifu onderschept slim de pass. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu draait met de bal, schiet en ... Quangui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Yike onderschept slim de pass. Yike geeft een lange en hoge pass. Yinling bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao onderschept slim de pass. Songmiao haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA2K 65%, flywithsun 35%.
FIFA2K - flywithsun 0:1