Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Matter 先敌先锋
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ze is nu in balbezit. Wenhui rent richting de bal. Ze verovert de bal door een tackle van achteren. Yuhong rent richting de bal. Yuhong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Matter - 先敌先锋 1:0

21e minuut.
Yuhong rent richting de bal. Wenhuan verovert de bal door een tackle van achteren. Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Matter - 先敌先锋 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Matter 41%, 先敌先锋 59%.
Dark Matter - 先敌先锋 2:0

74e minuut.
Xingzhong controleert de bal met de borst. Dekai rent richting de bal. Xingzhong begaat een overtreding. Xingzhong krijgt een gele kaart. Dekai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yingying met een snel genomen vrije trap. Chenglei bokst de bal weg.

75e minuut.
Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong met een sublieme pass. Wenhuan is nu in balbezit. Yuhong verovert de bal door een tackle van achteren. Yuhong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Matter 50%, 先敌先锋 50%.
Dark Matter - 先敌先锋 2:0