Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
先敌先锋 Dark Matter
Defend Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Shunfu kopt de bal weg. Xugang probeert de bal aan de voet te houden. Yuhong rent richting de bal. Ze is nu in balbezit. Ze schiet op doel. Jiaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Xingzhong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekai passt de bal in één keer door. Ze rent richting de bal. Ze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zongwei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shunfu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zongwei. Zongwei krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Xugang rent richting de bal. Wenhui probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Shunfu de bal onder controle te krijgen. Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wenhuan rent richting de bal. Wenhuan geeft een hoge lob. Zengrui rent richting de bal. Zongwei onderschept slim de pass. Zongwei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yuhong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huiren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 73%, Dark Matter 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
先敌先锋 - Dark Matter 0:0

56e minuut.
Ze rent richting de bal. Ze schiet op doel. Lian kopt de bal weg. Zhenlong heeft problemen om de bal te vangen. Dekai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Shunfu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wenhui. Shunfu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shunfu met een snel genomen vrije trap. Daar is Xugang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiren draait met de bal, schiet en ... Jiaqi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - Dark Matter 0:1

76e minuut.
Yingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Yingying geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xingzhong de bal. Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Huiren rent richting de bal. Huiren draait met de bal, schiet en ... Tiao kopt de bal weg. Shunfu rent richting de bal. Shunfu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 75%, Dark Matter 25%.
先敌先锋 - Dark Matter 0:1