Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
博卡青年 FIFA2K
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Jinsong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinsong passt de bal met de wreef. Jianghu rent richting de bal. Jianghu draait met de bal, schiet en ... Lifu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
博卡青年 - FIFA2K 0:1

16e minuut.
Jianlin is nu in balbezit. Chuanlin verovert de bal door een tackle van achteren. Yinling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yinling krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ruitong passt de bal in één keer door. Ruige heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Xinyu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Xinyu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ruige is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruige wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Yapeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yapeng geeft de bal voor. Yinling rent richting de bal. Chuanlin verovert de bal door een tackle van achteren. Chuanlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Yanzhong is nu in balbezit. Ruitong onderschept slim de pass. Ruitong speelt de bal door. Jianghu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianghu schiet op doel. Lifu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Erzhuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiong verovert de bal door een tackle van achteren. Qiong speelt de bal door. Chuanlin is nu in balbezit. Chuanlin schiet op doel. Quangui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 博卡青年 66%, FIFA2K 34%.
博卡青年 - FIFA2K 0:1

48e minuut.
Ruige geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Guge de bal onder controle te krijgen. Jianghu is nu in balbezit. Jianghu schiet op doel. Lifu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Yanzhong passt de bal met de wreef. Jianghu is nu in balbezit. Guge bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianghu is nu in balbezit. Jianghu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Qiong met de inworp. Yanzhong is nu in balbezit. Yanzhong probeert naar een medespeler te passen. Chuanlin rent richting de bal. Chuanlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Xianghai geeft een hoge lob. Guge is nu in balbezit. Guge met een sublieme pass. Jianghu is nu in balbezit. Jianghu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
博卡青年 - FIFA2K 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 博卡青年 46%, FIFA2K 54%.
博卡青年 - FIFA2K 0:2