Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sir Cat FC flywithsun
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Yuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongzhi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yuping is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yuping legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zhenyue probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sir Cat FC - flywithsun 1:0

7e minuut.
Baifu passt de bal in één keer door. Songmiao rent richting de bal. Jianhua rent richting de bal. Songmiao verovert de bal door een tackle van achteren. Songmiao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Xueyi trapt de bal weg. Yuping kopt de bal weg. Tingkai kan de bal niet met de borst controleren. Tingkai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sir Cat FC - flywithsun 2:0

15e minuut.
Zishan kopt de bal weg. Yuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongzhi is nu in balbezit. Yuping verovert de bal door een tackle van achteren. Yuping haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Xinye met een sublieme pass. Yuping bereikt de bal nog maar net als eerste. Yongzhi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yongzhi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Dongri probeert naar een medespeler te passen. Ouya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouya passt de bal in één keer door. Songmiao heeft problemen om de bal te vangen. Songmiao haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sir Cat FC 46%, flywithsun 54%.
Sir Cat FC - flywithsun 2:0

49e minuut.
Ai rent richting de bal. Zishan verovert de bal door een tackle van achteren. Yongzhi maakt een afschuwelijke overtreding. Yongzhi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

49e minuut.
Zhenyue met een harde bal richting middenveld. Beining kopt de bal weg. Rencai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wenzhi is nu in balbezit. Wenzhi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hongze rent richting de bal. Tielin onderschept slim de pass. Tielin probeert naar een medespeler te passen. Songmiao rent richting de bal. Songmiao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Xinye heeft problemen om de bal te vangen. Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu passt de bal in één keer door. Songmiao is nu in balbezit. Songmiao haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Xueyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Tielin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baifu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Xinye ... Strafschop! Baifu raakt geblesseerd tijdens het duel. Baifu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Xueyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sir Cat FC - flywithsun 2:1

77e minuut.
Tielin geeft een hoge lob. Shouting probeert de bal met de borst te controleren. Songmiao is nu in balbezit. Songmiao schiet op doel. Jianhua kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ouya met de inworp. Baifu rent richting de bal. Baifu passt de bal met de wreef. Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Songmiao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sir Cat FC 46%, flywithsun 54%.
Sir Cat FC - flywithsun 2:1