Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flywithsun Sir Cat FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Yongzhi is nu in balbezit. Baifu rent richting de bal. Baifu met een sublieme pass. Songmiao rent richting de bal. Songmiao schiet op doel. Xueyi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ouya neemt de hoekschop. Yike is nu in balbezit. Yike schiet op doel. Xueyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Yike kopt de bal weg. Inworp. Hongze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tingkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingkai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rencai geeft een hoge lob. Zhengfu heeft problemen om de bal te vangen. Songmiao is nu in balbezit. Songmiao schiet op doel. Xueyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flywithsun - Sir Cat FC 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tingkai met een snelle inworp. Yuping rent richting de bal. Yuping schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flywithsun - Sir Cat FC 1:1

45e minuut.
Hongze rent richting de bal. Songmiao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hongze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feishuo met een snel genomen vrije trap. Daar is Ai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dongri met een sublieme pass. Dayuan rent richting de bal. Dayuan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flywithsun 49%, Sir Cat FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flywithsun - Sir Cat FC 1:1

56e minuut.
Rencai geeft een hoge lob. Tingkai is nu in balbezit. Tielin begaat een overtreding. Tielin krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Songmiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Shouting is nu in balbezit. Shouting geeft een hoge lob. Yike is nu in balbezit. Yike schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Baifu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baifu geeft een hoge lob. Jianhua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Songmiao is nu in balbezit. Songmiao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
flywithsun - Sir Cat FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flywithsun 47%, Sir Cat FC 53%.
flywithsun - Sir Cat FC 2:1