Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
海空灵 先敌先锋
Normal Tactiek Defend
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Moran kopt de bal weg. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun passt de bal zonder na te denken. Junjie heeft problemen om de bal te vangen. Junjie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Moran met de inworp. Chuchuan rent richting de bal. Chuchuan geeft een lange en hoge pass. Lianyun rent richting de bal. Lianyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
海空灵 - 先敌先锋 1:0

8e minuut.
Wenhui is nu in balbezit. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenhui onderschept slim de pass. Wenhui probeert naar een medespeler te passen. Zongwei is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lianyun met een sublieme pass. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tiao zijn tegenspeler op de grond. Tiao krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Xingzhong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chuchuan met een snelle inworp. Lianyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianyun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cunzhuang trapt de bal weg van het doel. Yaohua kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Xiong de bal onder controle te krijgen. Huizhou bereikt de bal nog maar net als eerste. Huizhou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Moran passt de bal zonder na te denken. Xingzhong rent richting de bal. Xingzhong passt de bal zonder na te denken. Junjie rent richting de bal. Junjie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Xugang geeft de bal voor. Zongwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangying is nu in balbezit. Zongwei onderschept slim de pass. Zongwei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
海空灵 - 先敌先锋 1:1

33e minuut.
Yaohua onderschept slim de pass. Junjie is nu in balbezit. Junjie passt de bal zonder na te denken. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
海空灵 - 先敌先锋 2:1

43e minuut.
Xiaoxiao probeert naar een medespeler te passen. Yaohua rent richting de bal. Wenhui verovert de bal door een tackle van achteren. Zongwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Zongwei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 海空灵 52%, 先敌先锋 48%.
海空灵 - 先敌先锋 2:1

54e minuut.
Yaohua rent richting de bal. Yaohua speelt de bal door. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Xiong passt de bal met de wreef. Lianyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianyun speelt de bal door. Junjie rent richting de bal. Junjie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Xingzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xingzhong geeft een hoge lob. Inworp. Chuchuan met de inworp. Lianyun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 海空灵 38%, 先敌先锋 62%.
海空灵 - 先敌先锋 2:1