Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
先敌先锋 海空灵
Defend Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Lianyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Junjie is nu in balbezit. Tiao rent richting de bal. Junjie onderschept slim de pass. Junjie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wenhui kopt de bal weg. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun speelt de bal door. Junjie rent richting de bal. Junjie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Xiaoxiao met een sublieme pass. Daar is Yaohua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaohua geeft een hoge lob. Junjie rent richting de bal. Junjie schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - 海空灵 0:1

33e minuut.
Lianyun rent richting de bal. Lianyun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wenhuan de bal. Junjie is nu in balbezit. Junjie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 56%, 海空灵 44%.
先敌先锋 - 海空灵 0:1

63e minuut.
Xingzhong passt de bal zonder na te denken. Tiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiao passt de bal in één keer door. Daar is Junjie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junjie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Wenhuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lianyun is nu in balbezit. Lianyun haalt uit met een fantastische trap. Jiaqi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - 海空灵 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 62%, 海空灵 38%.
先敌先锋 - 海空灵 0:2