Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jssn fc Dark Matter
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Shunfu geeft een hoge lob. Liangzhi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aowei de bal onder controle te krijgen. Bing rent richting de bal. Bing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bing bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ze kopt de bal weg. Xianrong probeert de bal met de borst te controleren. Jingzhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jingzhi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Jianrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianrong passt de bal in één keer door. Yingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Ze rent richting de bal. Ze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dekai geeft een lange en hoge pass. Jixiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingzhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jingzhi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

27e minuut.
Yingying geeft een lange en hoge pass. Xinwu is nu in balbezit. Yuhong verovert de bal door een tackle van achteren. Yuhong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jssn fc - Dark Matter 0:1

39e minuut.
Liangzhi met een snelle inworp. Jianrong geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zengrui de bal onder controle te krijgen. Bing is nu in balbezit. Bing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jssn fc - Dark Matter 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jssn fc 45%, Dark Matter 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jssn fc - Dark Matter 1:1

62e minuut.
Xinwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuhong onderschept slim de pass. Ze rent richting de bal. Ze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jssn fc - Dark Matter 1:2

76e minuut.
Zengrui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shunfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shunfu passt de bal in één keer door. Zengrui rent richting de bal. Zengrui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Xinwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuhong is nu in balbezit. Yuhong passt de bal zonder na te denken. Daar is Ze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ze schiet op doel. Guanli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jssn fc - Dark Matter 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jssn fc 61%, Dark Matter 39%.
jssn fc - Dark Matter 1:3