Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIFA2K Sir Cat FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Fengwen kopt de bal weg. Ruige bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuping rent richting de bal. Zishan rent richting de bal. Zishan haalt uit met een fantastische trap. Quangui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fengwen onderschept slim de pass. Fengwen geeft een lange en hoge pass. Zhengfu bereikt de bal nog maar net als eerste. Along verovert de bal door een tackle van achteren. Along draait met de bal, schiet en ... Xueyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruitong rent richting de bal. Ruitong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA2K - Sir Cat FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA2K 44%, Sir Cat FC 56%.
FIFA2K - Sir Cat FC 1:0

62e minuut.
Fengwen geeft een lange en hoge pass. Shouting kopt de bal weg. Ruige heeft problemen om de bal te vangen. Ruige geeft een hoge lob. Xueyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA2K - Sir Cat FC 2:0

78e minuut.
Beining passt de bal zonder na te denken. Tingkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingkai passt de bal met de wreef. Zishan rent richting de bal. Zishan haalt uit met een fantastische trap. Quangui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jianlin geeft de bal voor. Tingkai probeert de bal aan de voet te houden. Bat-Erdene kopt de bal weg. Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA2K 29%, Sir Cat FC 71%.
FIFA2K - Sir Cat FC 2:0