Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
先敌先锋 jssn fc
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Hongjun onderschept slim de pass. Xugang verovert de bal door een tackle van achteren. Xugang speelt de bal door. Zongwei is nu in balbezit. Zongwei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - jssn fc 1:0

30e minuut.
Xugang geeft een lange en hoge pass. Zongwei rent richting de bal. Qingyuan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Qingyuan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Qingyuan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Liangzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Liangzhi met een sublieme pass. Jinsong is nu in balbezit. Jinsong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cunzhuang de bal. Chenglei bokst de bal weg.

36e minuut.
Youyi rent richting de bal. Youyi geeft een lange en hoge pass. Wenhuan probeert de bal aan de voet te houden. Jinsong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinsong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hongjun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongjun met een sublieme pass. Daar is Jianrong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zongwei verovert de bal door een tackle van achteren. Zongwei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 46%, jssn fc 54%.
先敌先锋 - jssn fc 1:0

52e minuut.
Xiong geeft de bal voor. Zongwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinwu begaat een overtreding. Zongwei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenhui komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
先敌先锋 - jssn fc 2:0

56e minuut.
Wenhui verovert de bal door een tackle van achteren. Wenhui passt de bal met de wreef. Zongwei rent richting de bal. Zongwei schiet op doel. Guanli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Xugang kopt de bal weg. Xianrong rent richting de bal. Zongwei begaat een overtreding. Zongwei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 先敌先锋 51%, jssn fc 49%.
先敌先锋 - jssn fc 2:0